Kontakt

Find din styrke gennem bevidst udvikling

Kontakt mig

Har du spørgsmål til sessioner eller kurser, giv mig et ring, send en besked eller se mere på facebook

Tlf. +45 5055 0993 . Email: kontakt@blossomheart.dk

Sessioner og kurser: afholdes bla. i Odder og Aarhus. Mulighed for sessioner på Skype.

Betaling: Kurser med certifikat

Depositum er kr. 500,00 ved tilmelding, rest beløb betales senest 3 hverdage før kursus start.

 

Betaling: Workshop

pr. dag kr. 1500,- betales ved tilmelding, og du har sikret din plads.

 

Bank oplysninger

Nordea reg.: 1944 konto 4389199775

 

Generelt ved afbud:

Afbud senere end 3 dage før kursus start vil depositum ikke blive refunderet, det samme gælder for fuld betalt workshop. Dog kan beløbet inden for 3 måneder benyttes til nyt kursus eller fradrages hvis du ønsker at gøre brug af 1 af mine sessioner.

Konni Svensson

Active Healing Synergy Coach

Andre siger:

Thea Skembers:

Jeg har været så heldig både at modtage undervisning og behandling hos Konni. Jeg har oplevet en dyb ro ved blot at være i Konnies nærvær og hjem. Jeg har fået healing både gennem ord, hvor jeg blev coached, og gennem Konnies helt fantastiske energi arbejde.

Som ingen anden har Konni mødt mig præcis der hvor jeg var uden at stille kritiske spørgsmål til det, men tager 100 procent udgangspunkt i den jeg er og der hvor jeg var.

At blive mødt på denne måde, skaber en dyb ro og taknemmelighed som bliver ved med at arbejde i kroppen i lang tid.

Konni evner at føre en videre med få ord og i fuldstændig trygge rammer. Hun formidler ligetil og forståeligt og jeg er gået fra både behandling og undervisning rig på indsigter, med fornyet ro og tryghed og med en følelse af at alting har sin vej og jeg er godt på vej på min.

Jeg er dybt taknemmelig og kan kun på det varmeste anbefale Konni.

Susanne Funk:

Tusind tak for en vidunderlig skøn og indholdsrig dag og tak for du er dig og din måde st være på plus din skønne måde at formidle dit budskab ud på.

Her i huset sker der allerede ting og sager og selv hunden opfører sig anderledes 👍😜

En pudsig ting som jeg gerne vil høre dig om er at jeg prutter så vildt meget og allerede på vej hjem i bilen kunne jeg lugte andesteg,- det kan jeg stadig og det om jeg er ude eller inde 😊 en konstant duft af andesteg. Kan det evt have noget at gøre med processen i dag ?

Knuser og endnu engang tusind tak 🙏💜

Lykke Linnemann:

"Conni besidder en unik evne til at lytte, bringe ro, indsigt og udvikling, gennem sin kærlige healing, coaching og terapi.

Et besøg hos Conni har altid bragt min sjæl hjem, fået mig til at genfinde jordforbindelsen, givet mig en mægtig ro og vished om at alt er godt.

Conni er ligeledes en dygtig underviser og formidler og jeg kan kun anbefale at træde ind i Conni's verden. Healing er hos Conni den reneste hjerteenergi."

Gitte Andersen:

Jordbunden, praktisk og skolet i både den natur- og humanviden-skabelige verden var det med nogen skepsis, jeg for godt 1,5 år siden trådte over Konnis dørtrin for første gang.

Men noget ramte mig. Var det hendes muntre væsen? Var det det, hun spurgte mig om, inden jeg havde fået frakken af? Hvor vidste hun det fra? Var det hendes nærvær, indlevelse og tålmodighed?

Dette noget har fået mig til at vende tilbage igen og igen, når behovet for afklaring, healing og samtale er opstået. Hun har været og er en klog og troværdig sparringspartner i min proces mod større helhed og balance i livet.

Konni siger ikke altid det, jeg helst vil høre. Tværtimod. Har jeg været forbandet på hende? Ja. Men jeg har også måttet erkende, at noget nogle gange er klogere, end jeg selv er. De sære sammenfald og intuitioner, vi sammen har oplevet, kan jeg ikke tilbagevise. Det har været med til at åbne min verden og nysgerrighed. Hun kan noget. Jeg ved ikke, hvad det er, og hvordan hun gør det. Men det virker.

Lone Rohmann:

Jeg har flere gange været i session hos Konni når jeg har haft nogen udfordringer i mit liv.

Konni formår, med sit behagelige væsen, at få mig til at føle mig godt tilpas.

Konnis måde at formidle budskabet på bliver altid gjort kærligt, og jeg har aldrig forladt stedet uden at være glad i hjertet og med ro i sjælen.

Jeg kan på det varmeste anbefale Konni, om det er healing, clairvoyance eller tarotkort, så er du i helt trygge hænder ❤

 
 
 
 

Copyright © BlossomHeart.dk . All Rights Reserved